• 0

Specific Date

7 ημέρες εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές

 • info-icon

  Price

  €369,00

 • info-icon

  Trips

  Specific Date

 • info-icon

  Group Size

  Max Unlimited people

 • info-icon

  Location

OVERVIEW TOUR

Εκδρομή 28η Οκτωβρίου

Δαλματικές Ακτές

Εκδρομή 28η Οκτωβρίου. Η Δαλματία είναι ιστορική περιοχή της ανατολικής Αδριατικής. Σήμερα είναι μία από τις τέσσερις ιστορικές περιοχές της Κροατίας, μαζί με την κυρίως Κροατία, τη Σλαβονία και την Ίστρια.

Η Δαλματία είναι μια στενή παραλιακή περιοχή, που εκτείνεται από το νησί Ραμπ στο βορρά μέχρι τον Κόλπο του Κότορ στο νότο. Η ενδοχώρα (Δαλματική Ζαγόρα) ποικίλλει σε πλάτος από πενήντα χιλιόμετρα στα βόρεια μέχρι λίγα μόνο χιλιόμετρα στα νότια. Καλύπτεται κυρίως από τις απόκρημνες Δειναρικές Άλπεις. Πολλά νησιά είναι παράλληλα με την ακτή, με μεγαλύτερα τα Μπρατς, Χβαρ και Κόρτσουλα. Μεγαλύτερες πόλεις είναι οι Σπλιτ, Ζαντάρ, Ντουμπρόβνικ και Σίμπενικ.

Εκδρομή 28η Οκτωβρίου

Το όνομα της περιοχής προέρχεται από μια Ιλλυρική φυλή, τους Δαλματούς, που ζούσαν στην περιοχή κατά την κλασική αρχαιότητα. Αργότερα έγινε Ρωμαϊκή επαρχία, με αποτέλεσμα να προκύψει ένας Ρομανικός πολιτισμός μαζί με μια, εκλειπόυσα πλέον, Δαλματική γλώσσα, που αργότερα σε μεγάλο βαθμό αντικαταστάθηκε από τη συγγενή Βενετική. Με την άφιξη των Σλάβων στην περιοχή τον 8ο αιώνα, που κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της ενδοχώρας, Σλαβικά και Ρομανικά στοιχεία άρχισαν να αναμειγνύονται στη γλώσσα και στον πολιτισμό. Κατά το Μεσαίωνα οι πόλεις της συχνά κατακτήθηκαν ή δήλωσαν υποταγή στους βασιλιάδες της περιοχής. Η μακροβιότερη εξουσία ήταν εκείνη της Δημοκρατίας της Βενετίας, που έλεγχε το μεγαλύτερο μέρος της Δαλματίας μεταξύ 1420 και 1797, με την εξαίρεση της μικρής αλλά σταθερής Δημοκρατίας της Ραγούζας (1358–1808) στα νότια.

Μεταξύ 1815 και 1918 ήταν επαρχία της Αυστριακής Αυτοκρατορίας, γνωστή ως Βασίλειο της Δαλματίας. Μετά την ήττα της Αυστροουγγαρίας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμος\ η Δαλματία μοιράστηκε στο Βασίλειο Σέρβων, Κροατών και Σλοβένων, που έλεγχε το μεγαλύτερο μέρος της, και στο Βασίλειο της Ιταλίας, που κράτησε μερικά μικρότερα τμήματα, και μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο όλη την περιοχή έλεγχε η ΣΟΔ της Γιουγκοσλαβίας. Ολη η Δαλματία είναι σήμερα τμήμα της σύγχρονης Κροατίας. Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα καθαρά νερά της Αδριατικής Θάλασσας και το ήπιο Μεσογειακό κλίμα καθιστούν την περιοχή δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Ντουμπρόβνικ

Το Ντουμπρόβνικ  είναι μια πόλη 43.770 κατοίκων στη Δαλματία της Κροατίας. Για αιώνες ήταν, μετά τη Βενετία, το σημαντικότερο λιμάνι των Βενετών στην Αδριατική και σήμερα ένα δημοφιλές τουριστικό κέντρο. Η πόλη διαθέτει δικό της αεροδρόμιο. Η παλαιά πόλη του Ντουμπρόβνικ έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 1979.

Σπλιτ

Το Σπλιτ  είναι πόλη της Δαλματίας στην Κροατία και άλλοτε σημαντικό λιμάνι της Γιουγκοσλαβίας. Το κλίμα της πόλης είναι μεσογειακό. Έχει πληθυσμό 188.694 κατοίκους. Η πόλη αποτελεί το δεύτερο σπουδαιότερο λιμάνι της Κροατίας. Επίσης, είναι βιομηχανικό και ναυπηγικό κέντρο καθώς και πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο.

Εκδρομή 28η Οκτωβρίου

Μόσταρ

Το Μόσταρ είναι μια πόλη και δημοτική αρχή της Βοσνίας επί του ποταμού Νερέτβα και είναι η πέμπτη σε μέγεθος πόλη στη χώρα. Το όνομα της πόλης οφείλεται στο κεντρικό αξιοθέατο της πόλης, τη γέφυρα Στάρι Μοστ  και τους πύργους στις άκρες της, που ονομάζονται . Η γέφυρα, που είχε χτιστεί επί οθωμανικής κυριαρχίας καταστράφηκε κατά τον πόλεμο της Βοσνίας από Κροάτες και ξαναχτίστηκε με βάση το αρχικό σχέδιο το 2004. Από το 2005 η γέφυρα αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Εκτεταμένες καταστροφές, και πολλα θύματα μεταξύ των κατοίκων της, γνώρισε και η υπόλοιπη πόλη.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2005, κατοικείται από 127.066 ανθρώπους, ενώ η Κροατική κοινότητα φαίνεται να αυξάνεται ολοένα – η σερβική μειονότητα μετά τον πόλεμο είναι αμελητέα

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται με πολυτελή πούλμαν
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* – 4*
 • 6 πρωινά και 6 δείπνα
 • Αρχηγός / συνοδός
 • ΤΟΠΙΚΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
 • ΦΠΑ
 • Δημοτικοί φόροι όπου υπάρχουν

 

Δεν περιλαμβάνονται

 • είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα

 

Εκδρομή 28η Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο : 369€ για κρατήσεις early booking έως 20/9

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 160 ευρώ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 150 ΕΥΡΩ

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
 • ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ Ή ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ
 • ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID
  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (Green Certificate) ή
  2. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ PCR TEST ΕΩΣ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ή
  3. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΝΟΣΗΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΩΣ 180 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ (recovery certificate)
 • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα, χωρίς καμία παράλειψη.

 

Δείτε τα υπόλοιπα πακέτα μας για εξωτερικό εδώ.

ITINERARY

Συγκέντρωση στις 06.00 και αναχώρηση για την Αλβανία. Η διαδρομή μας μέσω Λαμίας – Καστοριάς με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα μας οδηγεί στο συνοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής – διέλευση συνόρων. Συνεχίζουμε για το Δυρράχιο μέσω Ελμπασάν και Πόγραδετς όπου θα κάνουμε στάση για καφέ στις όχθες της Λίμνης Οχρίδας. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της περιοχής στο Δυρράχιο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για μια από τις ομορφότερες πόλεις των ακτών της Δαλματίας, το ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ. Διασχίζοντας τη βόρεια ΑΛΒΑΝΙΑ, θα φτάσουμε στα σύνορα με το Μοντενέγκρο (Μαυροβούνιο) – διέλευση συνόρων. Εν συνεχεία, περνώντας από την παραθαλάσσια πόλη του Μπάρ, θα κάνουμε στάση για πανοραμικές φωτογραφίες του γραφικού νησιού Σβέτι Στέφαν (Άγιος Στέφανος) το των Βαλκανίων, όπως χαρακτηρίζεται όχι άδικα, με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ένα νησάκι ενωμένο με τη στεριά, το οποίο από ψηλά φαίνεται σαν πίνακας ζωγραφικής. Διασχίζοντας την κοιλάδα Κονάβλε φτάνουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ. Στο Κότορ θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη, κτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων, περιτριγυρισμένη από τείχη 4,5 χιλιομέτρων τα οποία χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα, με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Καταλήγουμε το απόγευμα στο Νέουμ. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση
Πρωινό και αναχώρηση για τη μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ η οποία χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991, σήμερα όμως δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το σύμπλεγμα από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά στοιχεία, ηλικίας 1300 ετών, είχε υποστεί ζημιές στο 68% των κτιρίων του. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την Unesco) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων. Κυριολεκτικά πετάς πάνω από την παλαιά πόλη, πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση βρίσκεται μια πλακόστρωτη πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανό μοναστήρι στη δυτική πλευρά, στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη (1441) και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho. Επισκεφτείτε το φαρμακείο που λειτουργεί συνεχώς από το 1391! Η πλατεία είναι μονίμως γεμάτη τουρίστες. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ψώνια και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και Δείπνο και διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για το Σπλιτ, την μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας, κατά μήκος των «δαντελωτών» Δαλματικών ακτών. Περιήγηση της μεσαιωνικής πόλης όπου θα επισκεφθούμε το ανάκτορο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Ο καθεδρικός ναός του Σπλιτ είναι το σημαντικότερο οικοδόμημα σε ολόκληρο το Παλάτι και πιθανόν ο αρχαιότερος της Ευρώπης. Η Παλιά Πόλη κηρύχθηκε, το 1979, Μνηµείο Παγκόσµιας Κληρονομιάς λόγω των πολυάριθμων καλά διατηρημένων έργων αρχιτεκτονικής από όλες τις περιόδους της ιστορίας του. Το άγαλµα του επισκόπου Grgur Ninski, έξω από την πόλη. Το τρίψιµο των δακτύλων του αγάλµατος λέγεται ότι φέρνει τύχη. Το Ρολόι της Πόλης βρίσκεται στην κορυφή ενός πύργου (που καταλήγει σε ένα γοτθικό καµπαναριό) και τοποθετήθηκε εκεί τον 15ο αιώνα. Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον αξιοθέατο, µιας και ο δίσκος του διαιρείται σε 24 τµήµατα, αλλά παραδόξως δεν είναι πολύ δύσκολο στο να διαβάσει κανείς την ώρα. Μετά την ξενάγησή μας θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γεύμα. Επιστροφή στο Νέουμ. Δείπνο και διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για το ΜΟΣΤΑΡ, το «μαργαριτάρι» της Βοσνίας! Στο κέντρο της Ερζεγοβίνης, σε μια κοιλάδα περιτριγυρισμένη από ψηλά βουνά, το Μόσταρ, η 5η μεγαλύτερη πόλη, είναι το οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό κέντρο της Ερζεγοβίνης, κτισμένο στις όχθες του ποταμού Νερέτβα που τη διασχίζει. Θα ξεναγηθούμε στη παλαιά πόλη, την παλιά γέφυρα Στάρι Μοστ που είναι το πρώτο μνημείο στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη που περιλαμβάνεται στον κατάλογο της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, θα θαυμάσουμε τους πύργους «φρουρούς» της γέφυρας, Τάρα και Χαλεμπίγια, θα περιπλανηθούμε στη παλιά αγορά Κουγιουντζιλούκ και πολλά άλλα σε μια έντονα ανατολίτικη ατμόσφαιρα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και ψώνια.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και αναχώρηση για βραδινή έξοδο στο φωταγωγημένο Ντουμπρόβνικ. Επιστροφή, διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση, με ενδιάμεση στάση στο παραθαλάσσιο Τσάφτατ, για να επισκεφτούμε το φημισμένο καλοκαιρινό θέρετρο Μπούτβα, που περιβάλλεται από υπέροχες αμμουδερές παραλίες. Θα ξεναγηθούμε στην τέλεια ανακαινισμένη μεσαιωνική πόλη της. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και βόλτες στην παραλία της Μπούτβα. Αναχώρηση για τα σύνορα της Αλβανίας και άφιξη στο Δυρράχιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

REVIEWS

Traveler rating

 • Excellent
  0
 • Very Good
  0
 • Average
  0
 • Poor
  0
 • Terrible
  0
Write a review

Summary

 • Διαμονή
 • Τοποθεσία
 • Εξυπηρέτηση
 • Καθαριότητα
 • ΄Δωμάτιο
 • New Multifunction Anti-theft Waterproof Sling Bag The best ever SUPER Sling Bag: Drop-proof/Anti-theft/Scratch-resistant/USB Charging 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Buy now: fashiondaily.online Kind Regards, Becky Ταξιδιωτικά Πακέτα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Κάντε Online κράτηση !
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Good day Defrost frozen foods in minutes safely and naturally with our THAW KING™. 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED Buy now: thawking.online Sincerely, Craig
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Hello Meet your best Buds - True Wireless Earbuds with amazing sound, convenience, portability, & affordability! Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://musicontrol.shop All the best, Meghan
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Your Way to Travel!

  Cassandra

  1 Review
  Good day CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: https://caredogbest.com Regards, Cassandra Ταξιδιωτικά Πακέτα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Κάντε Online κράτηση !
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Your Way to Travel!

  Roosevelt

  1 Review
  New Multifunction Waterproof Backpack The best ever SUPER Backpack: Drop-proof/Scratch-resistant/USB Charging/Large capacity storage 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Buy now: https://thebackpack.sale Best Wishes, Roosevelt
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Full Body Resistance Band Kit - The best and cheapest athletic gear available on the market today. Do a full body workout from the comfort of your home. You don't even need a gym anymore! Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping Shop Now: https://ametathletics.store To your success, Gail
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Are you looking for an educational game for your child? A compact toy nurse kit that will fulfill your child's curiosity and keep them engaged. With this bright & sturdy doctor kit toy, aspiring young doctors will love to pretend to play with family, friends, dolls, and stuffed animals! Roleplay helps develop creative expression, social skills, and independence while getting kids used to the “real world” in a playful, safe way. Christmas Sale 50% OFF with Free Shipping! Shop Now: toysales.online Best Wishes, Ada
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • New Multifunction Anti-theft Waterproof Sling Bag The best ever SUPER Sling Bag: Drop-proof/Anti-theft/Scratch-resistant/USB Charging 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Buy now: fashiondaily.online Kind Regards, Steffen Ταξιδιωτικά Πακέτα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Κάντε Online κράτηση !
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • New Multifunction Waterproof Backpack The best ever SUPER Backpack: Drop-proof/Scratch-resistant/USB Charging/Large capacity storage 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Buy now: https://thebackpack.sale Regards, Robbie
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Hey Do you have time to brush your dog's teeth every day? Let your dog clean his own teeth with our dog dental care brushing stick. Made of eco-friendly natural rubber, this toothbrush is sturdy. The soft design is safe for your dogs' gums and helps to clean their teeth and protect them from oral diseases and dental decay. Act Now And Receive A Special Discount! Click here: https://dogcare.center Thank You, Chasity
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Your Way to Travel!

  Isabella

  1 Review
  Hey there CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: https://caredogbest.com Thanks and Best Regards, Isabella Ταξιδιωτικά Πακέτα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Κάντε Online κράτηση !
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • 50% OFF + FREE SHIPPING! Introducing the Most Comfortable Headphones in the World! Seemlessly listen to your favorite music. Shop Here: iheadphone.online Thank You, Florian
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Your Way to Travel!

  Evangeline

  1 Review
  Biggest Ever Sale NOW! 50% OFF On Us! With this Soft Durable Pet Padded Mattress 1. 2x More Durable, Soft & Sustainable with high quality polyester materials 2. Easier to Wash 3. 30 Days Money Back Guarantee Buy now: petmattress.store Have a great time, Evangeline
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Hi CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: https://caredogbest.com Kind Regards, Jerry Ταξιδιωτικά Πακέτα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Κάντε Online κράτηση !
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Morning Are you Scrambling while opening Jars, Bottles, and Cans? This Jar Opener Takes The Strain & Frustration Out Of Opening Jars & Bottles! Never Struggle with opening a jar again! Click Now & GET 50% OFF → https://kitchenopener.biz Regards, Elvin
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Hello Don't you hate carrying a big bulky backpack when you are only going out for the day? This high quality shoulder bag solves that problem. Carry enough without bogging yourself down! Perfect for that fishing trip or day hike! 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Buy now: https://fashionbag.sale Best regards, Brenna
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

 • Hello there, I hope this email finds you well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released. Bange is perfect for students, professionals and travelers. The backpacks and sling bags feature a built-in USB charging port, making it easy to charge your devices on the go. Also they are waterproof and anti-theft design, making it ideal for carrying your valuables. Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel. Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeonline.shop Thank You, Debbie
  • Διαμονή
  • Τοποθεσία
  • Εξυπηρέτηση
  • Καθαριότητα
  • ΄Δωμάτιο
  More Less

  Was this review helpful? 0 like this

17 reviews on this Tours    Showing 1 to 17

Write a review

 • Διαμονή
 • Τοποθεσία
 • Εξυπηρέτηση
 • Καθαριότητα
 • ΄Δωμάτιο

REQUEST TO BOOK

Available
Not Available
Selected

Place Order

Departure date:
Return date:
Adults:
Children:
Infant:

Contact with us

 • 2152152372
 • info@goaway.gr
 • goaway.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

✆ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ!