Πανελλήνιες off – Πάρος on

Πανελλήνιες off – Πάρος on

After school festival στην Πάρο

Ήρθε λοιπόν η μέρα που ένας από τους πιο βάρβαρους θεσμούς του εκπαιδευτικού μας συστήματος φτάνει στο τέλος του. Μαζί με αυτόν τελειώνουν και οι ανησυχίες σου για εξετάσεις, μαθήματα, βάσεις, μόρια και όλα παίρνουν σιγά σιγά τον δρόμο τους. Δεν ξέρω πότε, πώς και γιατί, αλλά το εν λόγω νησί έχει κηρυχτεί ανεπίσημα ως το μέρος συνάντησης όλων των μαθητών. Όλα τα σχολεία της Αττικής θα είναι εκεί. Και ακόμα και αν εσύ και η παρέα σου και δεν το έχετε αποφασίσει, να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος εκεί θα καταλήξετε παρέα με το goaway.gr .

 

After School Festival Πάρος

After school festival στην Πάρο

Σε λίγες μέρες θα βρίσκεσαι στον καλύτερο «μετα-πανελλαδικό» προορισμό, και αυτός δεν είναι άλλος από την Πάρο. Φέτος όμως, υπάρχει μια βασική διαφορά, η οποία ακούει στο όνομα «after school festival». Για πρώτη φορά δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα μόνος σου, μιας και όλα στα παρέχουμε εμείς και το «after school festival». Tο «after school festival» διοργανώνεται στην Πάρο (27-30/6). Σε περιμένουμε να ξεδώσεις, να διασκεδάσεις και να αναπληρώσεις το χρόνο που αφιέρωσες διαβάζοντας στους τέσσερεις τοίχους ενός δωματίου!

Διασκέδαση στην Πάρο

Πρόκειται για 4 ημέρες απόλυτης διασκέδασης, ατέλειωτου clubbing, χαλάρωσης και συναναστροφής με πολλά, διαφορετικά άτομα της ηλικίας σου. Όλα τα σχολεία της Αττικής θα είναι εκεί. Δεν θα σου πω τίποτα άλλο, πέρα από δύο ονόματα: cactus beach και punda beach. Το πρώτο πρόκειται για να συγκρότημα στο οποίο μπορείς να απολαύσεις τη θάλασσα και να πεις τα πιο δροσιστικά cocktails, με τον ήλιο να σε ζεσταίνει και την μπύρα να σε δροσίζει. Όσον αφορά το δεύτερο, είναι γνωστό ως το πιο νεανικό beach bar, που σου υπόσχεται ξέφρενες στιγμές διασκέδασης. Το δυνατό του χαρτί είναι τα ημερήσια parties και τα events με guest djs ή live συγκροτήματα.

Πάρος After School Festival

Διακοπές στην Πάρο

Διακοπές στην Πάρο

Το «after school festival» σου υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εκδρομή. Χωρίς γονείς και διάβασμα, χωρίς έλεγχο από κανέναν και με μοναδικές αποσκευές σου, το πάθος σου για ζωή και την αστείρευτη όρεξη σου. Πίστεψε με, πρόκειται για μια εμπειρία που θα θυμάσαι όλη σου την ζωή.

Tags:, ,

Post Discussion

0 thoughts on “Πανελλήνιες off – Πάρος on

 1. Your Way to Travel!
  aaoqoboazegeq

  [url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500 Mg[/url] Amoxicillin Online img.pmey.goaway.gr.ldn.kv http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

  7 μήνες ago Απάντηση

 2. Your Way to Travel!
  edeegunazoa

  [url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500mg[/url] Amoxicillin xna.gtim.goaway.gr.xad.od http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

  7 μήνες ago Απάντηση

Add a comment