• 0

8+1 Κορυφαίες ταξιδιωτικές δωρεάν εφαρμογές

8+1 Κορυφαίες ταξιδιωτικές δωρεάν εφαρμογές

8+1 Κορυφαίες ταξιδιωτικές δωρεάν εφαρμογές

Όλοι όσοι ταξιδεύουμε γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικές είναι πλέον οι εφαρμογές στα κινητά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ο κόσμος της τεχνολογίας έχει τη λύση και μπορεί να σε βοηθήσει σε όλα αυτά που σε αγχώνουν. Έτσι, μέσω της διοργάνωσης των κυριότερων σημείων, οι διακοπές σου θα γίνουν ευκολότερες. Αν θέλεις να έχεις τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά app στο κινητό σου δεν έχεις παρά να κατεβάσεις αυτά που ακολουθούν.

Google Maps: Δεν υπάρχει καλύτερη ταξιδιωτική δωρεάν εφαρμογή από το Google Maps. Οι χάρτες της Google σε βοηθούν να φτάσεις στον προορισμό σου, να βρεις ο,τι είδους κατάστημα θέλεις, υπολογίζοντας ταυτόχρονα την απόσταση για σένα. Το πιο δυνατό της όμως σημείο είναι ότι σου επιτρέπει να κατεβάσεις στο κινητό σου χάρτες και να σημειώσεις πάνω τα μέρη που σκοπεύεις να επισκεφθείς. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις στη διάθεση σου ένα καταπληκτικό GPS με οδηγίες για όλα όσα σε ενδιαφέρουν να δεις!

Google Translate: Πηγαίνεις σε μια χώρα που δεν γνωρίζεις καλά ή καθόλου την γλώσσα; Τότε το Google Translate έχει την λύση για σένα, μιας και μπορεί να σου κάνει την μετάφραση. Προφανώς δεν πρόκειται για επαγγελματία διερμηνέα αλλά είναι μια αξιόλογη προσπάθεια που συνεχώς βελτιώνεται. Είναι ιδιαίτερα βοηθητικό ειδικά σε χώρες που δεν γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.

8+1 Κορυφαίες ταξιδιωτικές δωρεάν εφαρμογές

Gate Guru: Δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν λαχανιασμένοι την πύλη αναχώρησης στο αεροδρόμιο ή κοιτούν μονίμως τον πίνακα αναχώρησης για τυχόν αλλαγές. Το Gate Guru σε ενημερώνει άμεσα για την πύλη ή τυχόν καθυστερήσεις της πτήσης σου, εισάγοντας απλώς και μόνο τον αριθμό της.

SkyScanner: Πρόκειται για την κορυφαία εφαρμογή για να αναζητήσεις την πιο οικονομικά συμφέρουσα πτήση. Μπορεί να έχεις κλείσει ήδη τα εισιτήρια σου, όμως αλλαγές μπορεί να γίνουν πάντα. Η εφαρμογή συγκρίνει τα ναύλα που παρέχουν πάνω από 1000 αεροπορικές εταιρείες και 1 εκατομμύριο διαδρομές για να σου προτείνει την καλύτερη. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να κάνεις την κράτηση σου και μέσα από την εφαρμογή.

8+1 Κορυφαίες ταξιδιωτικές δωρεάν εφαρμογές

TripIt: Συλλέγει κάθε επιβεβαιωμένη κράτηση από το email σου και οργανώνει τα ταξίδια που έχεις προγραμματίσει. Σε ενημερώνει για τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις αλλά και τα αξιοθέατα που μπορείς να δεις. Επίσης, σε πληροφορεί για τον καιρό και σου δείχνει τους χάρτες της περιοχής. Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό τουριστικό πράκτορα.

Free WiFi Finder: Αν θέλεις να έχεις παντού ίντερνετ και να το βρίσκεις εύκολα, τότε αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσεις. Λειτουργεί σε περισσότερες από 140 χώρες και σε βοηθάει να βρεις ίντερνετ αρκεί να την έχεις στο κινητό σου. Επιπλέον, αν κατεβάσεις και τον χάρτη, μπορεί να δουλέψει και ενώ είσαι offline.

8+1 Κορυφαίες ταξιδιωτικές δωρεάν εφαρμογές

Booking και Hostelworld: Μέσω της εν λόγω εφαρμογής μπορείς να κλείσεις ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Είναι χρήσιμη μιας και σου παρέχει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αν πάλι είσαι πιο κουλ και χύμα, το hostelworld περιέχει περισσότερα από 33.000 hostels σε 170 χώρες και είναι το καλύτερο app εύρεσης δωματίου σε  hostel.

UBER: Η εν λόγω εφαρμογή μπορεί να μην λειτούργησε στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη. Σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθείς από ένα σημείο της πόλης στο άλλο, με λιγότερα χρήματα απ’ ότι με ένα ταξί.

XE Currency: Πρόκειται για μια αρκετά χρήσιμη ταξιδιωτική εφαρμογή, καθώς σε βοηθά να κάνεις τους υπολογισμούς συναλλάγματος. Η εφαρμογή ενημερώνεται συνεχώς και προσφέρει ζωντανές συναλλαγματικές ισοτιμίες για κάθε νόμισμα στον κόσμο. Ενώ, μπορεί να λειτουργήσει στη συσκευή σας και χωρίς σύνδεση σε wifi ή δεδομένα.

Εδώ θα βρείτε όλες μας τις προσφορές για Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων, μόνο μ’ ένα κλικ

Post Discussion

Be the first to comment “8+1 Κορυφαίες ταξιδιωτικές δωρεάν εφαρμογές”

✆ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ!