• 0

Όλα όσα συνέβησαν στην Πάρο, στο After School Festival…

Όλα όσα συνέβησαν στην Πάρο, στο After School Festival…

Όλα όσα συνέβησαν στην Πάρο, στο After School Festival…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «after school festival» του «goaway», το οποίο έγινε στην Πάρο στις 27-30/6. Πρόκειται για έναν καινούριο θεσμό όσον αφορά τα δεδομένα της Ελλάδος. Στο εξωτερικό οι μαθητές αμέσως μετά την λήξη του σχολικού έτους, πηγαίνουν όλοι μαζί, ένα ταξίδι προκείμενου να αποφορτιστούν από το άγχος της προηγούμενης χρονιάς. Στην Ελλάδα αυτό γίνεται ανεπίσημα. Οι μαθητές κανονίζουν με τις παρέες τους αμέσως μετά τις Πανελλήνιες το μέρος των διακοπών τους.

Αυτό που άλλαξε φέτος με το «after school festival», είναι ότι αυτό πραγματοποιήθηκε στην Πάρο. Συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Αττικής, υπέροχα parties και events. Όσοι βρέθηκαν εκεί δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να ξεδώσουν, να διασκεδάσουν.

Το «after school festival», ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που κανόνιζαν οι μαθητές τις διακοπές τους, τα μέρη που διασκέδαζαν, και τις επιλογές που έκαναν. Προσέφερε στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης, γέλιου, νέες γνωριμίες. Αλλά και την ευχή να μπορούσαν να το ζουν κάθε χρόνο σαν να είναι η πρώτη φορά. Πρόκειται για έναν θεσμό που ήρθε για να μείνει. Είναι δεδομένο ότι θα καθιερωθεί για την πρωτοπορία του. Για την ευρηματικότητα και την απίστευτη οργάνωση του.

Οι παραλίες της Πάρου

Όλα όσα συνέβησαν στην Πάρο, στο After School Festival…Είναι υπέροχο συναίσθημα το να μπορείς να μεταφέρεις όλα αυτά που έχεις ζήσει στους άλλους και να τους κάνεις μέρος των εμπειριών σου. Κυρίως όμως, είναι μια εμπειρία που πρώτα από όλα πρέπει εσύ να την έχεις στις αποσκευές σου. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, το «goaway» και το «after school festival», έκαναν αυτό ακριβώς που υποσχέθηκαν: σε γέμισαν με όμορφα βιώματα και πολύ γέλιο, άξια διηγήσεων.Σας ευχαριστούμε για την προσέλευση και σας υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα διοργανώσουμε κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Γνωρίζουμε τι θέλετε και πότε το θέλετε. Το πάθος σας και η αστείρευτη ενέργεια σας είναι για εμάς κινητήρια δύναμη. Μαζί με εσάς περνάμε και εμείς καλά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τέτοια events θα επαναληφθούν σίγουρα. Μαζί ταξιδεύουμε παντού!Δείτε εδώ τα πακέτα μας για το  After School Festival …

Παραλίες Πάρου

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube για να βλέπετε πρώτοι τα νέα μας!

Πάρος

Post Discussion

Be the first to comment “Όλα όσα συνέβησαν στην Πάρο, στο After School Festival…”

✆ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ!