• 0

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα;

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα;

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα;

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα;Ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος που ταξιδεύει με αεροπλάνο κυρίως, είναι αυτό της βαλίτσας. Και ποιος δεν θα ήθελε να χωρέσει στη βαλίτσα του, όλη την ντουλάπα του, προκειμένου να μην βρεθεί στη θέση «αχ και να το είχα πάρει μαζί μου…».

Ποιο είναι το μυστικών αυτών που παρότι ταξιδεύουν συχνά, καταφέρνουν να είναι πάντα ντυμένοι στην εντέλεια, χωρίς ωστόσο να έχουν κουβαλήσει πληθώρα  βαλιτσών μαζί τους; Πώς καταφέρνουν να χωρέσουν μια… ντουλάπα σε μια βαλίτσα; Παρακάτω, ακολουθούν 5 συμβουλές σωστού πακεταρίσματος.

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα; – Προγραμματισμός

Πρόκειται για μια λέξη με τεράστια σημασία. Ξεκινήστε να κάνετε τα σχέδια σας νωρίτερα και έτσι θα προλάβετε να έχετε εγκαίρως καθαρά και πλυμένα όλα εκείνα τα ρούχα που χρειάζεστε μαζί σας. Φροντίστε τα ρούχα που θα πάρετε, να τα έχετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην ντουλάπα σας για να είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτά όταν θα ξεκινήσετε το πακετάρισμα.

ΥΓ: Χρησιμοποιείστε λίστα. Έτσι και θα ξέρετε τι έχετε ετοιμάσει και δεν θα αναρωτιέστε πού βάλατε τι.

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα; – Πάντοτε να έχετε δύο ζευγάρια παπούτσια

«Συνήθως έχω την τάση να παίρνω πολλά πράγματα μαζί μου, όμως νιώθω καλύτερα όταν τελικά καταφέρνω να πάρω τα απαραίτητα. Να έχετε πάντα μαζί σας δύο ζευγάρια παπούτσια. Ένα άνετο και ένα πιο κομψό».

Συνεπώς, δύο ζευγάρια παπούτσια, ένα που θα φοράτε στο ταξίδι, και ένα στη βαλίτσα συνήθως είναι αρκετά για μια εβδομάδα εκτός ειδικών περιστάσεων όπως πολύωρες πεζοπορίες ή κάτι αντίστοιχο.

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα; – Ένα μπουφάν-παλτό-ημίπαλτο φτάνει

Απαραίτητο αλλά ογκώδες ρούχο, οπότε η λύση είναι η σωστή επιλογή ανάλογα τον προορισμό και την εποχή. Για παράδειγμα τον χειμώνα ένα ζεστό μπουφάν με αφαιρούμενη φόδρα αρκεί ενώ την άνοιξη ένα τζάκετ, θα σας καλύπτει για τις δροσερές νύχτες αλλά θα είναι και άνετο για να το μεταφέρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα; – Επιλέξτε ένα βασικό χρώμα

Επιλέξτε ρούχα και αξεσουάρ με χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και έτσι αυτομάτως αυξάνετε με γεωμετρική πρόοδο τις στιλιστικές σας επιλογές. Μην επιλέγετε πολύχρωμα σύνολα, η μονοχρωμία στην περίπτωσή μας, σώζει. Μπλε, μαύρο, άσπρο και πράσινο χρώμα μπορούν να συνδυαστούν με εκατοντάδες τρόπους.

Αν το ταξίδι θα διαρκέσει πιο πολύ και χρειάζεται να πάρετε δύο βαλίτσες, τότε μέσα σε αυτές βάλτε παρόμοια πράγματα. Για παράδειγμα, αν βάλετε ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια στη μία το ίδιο κάντε και στην άλλη. Έτσι, ακόμη κι αν χαθεί κάποια από τις δύο, θα έχετε όσα χρειάζεστε στην άλλη.

Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα; – Τα μικρά αλλά θαυματουργά δείγματα

Ποιος δεν έχει πάει ταξίδι και δεν έχει επιστρέψει με ένα μικρό σαμπουάν ή ένα μικρό αφρόλουτρο; Ποιος δεν έχει πάει σε ένα φαρμακείο ή σε ένα κατάστημα καλλυντικών και δεν έχει φύγει με δείγμα από κρέμα; Τώρα που ετοιμάζεστε για το ταξίδι ανασύρετέ τα, βάλτε τα σε ένα μικρό νεσεσέρ και είστε καλυμμένοι για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Εδώ θα βρεις όλες μας τις προσφορές για Πάρο

Ταξίδι στην Πάρο, μόνο μ’ ενα κλικ

Post Discussion

Be the first to comment “Χωράει μια «ντουλάπα», σε μια βαλίτσα;”

✆ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ!