• 0

Προσφορά για Bansko

Προσφορά για Bansko

Προσφορά για Bansko.

Συνδυάζοντας τις καλές και σύγχρονες υποδομές με τις ελκυστικές τιμές, το Μπάνσκο απολαμβάνει τα τελευταία 10 χρόνια μία ταχύτατη ανάπτυξη στον ορεινό τουρισμό. Οι Έλληνες ήμαστε οι πρώτοι που εκτίμησαν τις αρετές του, χάρη και στην εύκολη πρόσβαση (μόλις 3,5 ώρες από τη Θεσσαλονίκη).

Προσφορά για Bansko.

Στις βόρειες πλαγιές του όρους Πιρίν, με πίστες για κάθε επίπεδο που φτάνουν σε συνολικό μήκος τα 70 χλμ., την ψηλότερη κορυφή περίπου στα 2600 μ. και χειμερινή σεζόν που κρατάει μέχρι τα τέλη Απριλίου. Το σκηνικό φαντάζει ιδανικό για κάθε είδους δραστηριότητα, από ski και snowboard μέχρι tobogganing, συναρπαστικές βόλτες με snowmobiles ή ακόμα και paintball. Στην είσοδο του χιονοδρομικού (1100 μ.), όπου ειδικές οθόνες αναμεταδίδουν τα τεκταινόμενα στις πίστες, θα σας ανεβάσουν οι 8θέσιες γόνδολες που αναχωρούν από το Μπάνσκο, που βρίσκεται λίγο χαμηλότερα, στα 925 μ.

Προσφορά για Bansko.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε προσφορά για Bansko. από διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία, γίνεται ανάρπαστη. Τα τελευταία, σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, φροντίζουν για σένα πριν από σένα. Κάθε προσφορά για Bansko. κατά κύριο λόγο περιλαμβάνει αναχώρηση από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Πολυτελή ξενοδοχεία και επισκέψεις σε δημοφιλή αξιοθέατα. Ανάμεσα σε αυτά είναι το Σπίτι Βελιάνωφ, το Μουσείο «Ο Νεόφυτος της Ρίλας». Το Mουσείο «Νικόλα Βαπτσάροφ» και η Εκκλησία «Αγ. Τριάδα».

Προσφορά για Bansko.

Το πρώην ήσυχο χωριό έχει γίνει στο πέρασμα του χρόνου κυριολεκτικά αγνώριστο. Πολυτελή ξενοδοχεία, καζίνο, μπαρ και κλαμπ δίνουν τον τόνο του apres ski lifestyle. Το διατηρητέο ιστορικό κέντρο του οικισμού με τα πέτρινα σπίτια του 18ου αιώνα προσφέρεται για βόλτες σε λιθόστρωτα καλντερίμια. Φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια mehanas. Ακολουθώντας μάλιστα το παράδειγμα άλλων ορεινών προορισμών, στο Μπάνσκο διοργανώνονται πλέον ποικίλα φεστιβάλ, όπως γαστρονομίας και jazz μουσικής, αλλά και το καινούριο Horizon, αφιερωμένο στη dance σκηνή.

Αν λοιπόν θες να περάσεις και εσύ λίγες μέρες σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο. Δεν έχεις παρά να ψάξεις για την κατάλληλη προσφορά για Bansko. Ο χειμώνας έρχεται και μαζί του φέρνει όλα όσα αγαπάμε. Το Μπάνσκο είναι μέσα σε αυτά!

Εδώ θα βρείτε όλες μας τις προσφορές για Bansko

Post Discussion

Be the first to comment “Προσφορά για Bansko”

✆ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ!