• 0

Ένα νησί για δραστηριότητες και διασκέδαση.

Ένα νησί για δραστηριότητες και διασκέδαση.

Η Πάρος είναι Ένα νησί για δραστηριότητες και διασκέδαση.

Μάθετε για Παραλίες στην Πάρο.Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε στην Πάρο εδώ θα βρείτε τις παραλίες που μπορείτε να διασκεδάσετε είτε να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, είναι η Πάρος. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν απ’ τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, για να απολαύσουν οι τουρίστες το καλοκαίρι τους. Η Πάρος έχει πανέμορφες και πολλές παραλίες και μπορείς να επιλέξεις ποια σου ταιριάζει. Υπάρχουν παραλίες που σου προσφέρουν χαλάρωση αλλά και beach bar με water sports συνδυάζοντας την διασκέδαση με τις δραστηριότητες.

Παραλίες στην Πάρο

Οι πιο γνωστές παραλίες διασκέδασης και water sports είναι:

  • Πούντα: Είναι γνωστή και ως ναός της διασκέδασης κυρίως για τους νέους. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά και έχει υπέροχη θέα στο Αιγαίο. Μάλιστα, υπάρχει και πισίνα, όπου διοργνανώνονται διάφορα party με δυνατή μουσική.

  • Σάντα Μαρία: Μια οργανωμένη παραλία με κατάλευκη άμμο και καταγάλανα νερά, που ελκύει όλους τους τουρίστες. Συνδυάζει την διασκέδαση και την άθληση καθώς, έχει ένα beach bar και water sports. Βρίσκεται κοντά στην Νάουσα.

  • Χρυσή Ακτή: Η Χρυσή Ακτή είναι η παραλία του ανέμου, αφού η τοποθεσία της είναι τέτοια που πάντα έχει αέρα. Επιπλέον γίνονται και μαθήματα καταδύσεων, Windsurfing και σκι. Φυσικά, δεν λείπει το beach bar για τους φίλους της διασκέδασης και εκτός αυτών είνα βραβευμένη με την Γαλάζια σημαία.

  • Κολυμπήθρες: Μπορεί να είναι και η πιο φημισμένη παραλία της Πάρου. Είναι αρκετά ιδιαίτερη λόγω των βράχων, που απ’ το αλάτι και τον ήλιο έχουν πάρει σχήματα και φαίνονται σαν βράχοι-γλυπτά.

Καλοκαίρι στην Πάρο

Ένα νησί για δραστηριότητες και διασκέδαση.

Αν πάλι θέλετε μια πιο ήρεμη παραλία σας προτείνουμε:

  • Λάγγερη: Βρίσκεται περίπου 1,5 χλμ. Από την Νάουσα. Είναι μια όμορφη και ήσυχη παραλία με ψιλή άμμο και πολλούς αμμόλοφους.

  • Μοναστήρι: Βρίσκεται απέναντι απ’ την Νάουσα. Είναι οργανωμένη παραλία με μαγευτικά καταγάλανα νερά. Διαθέτει θεατράκια όπου γίνονται εκδηλώσεις και συναυλίες κάθε καλοκαίρι.

  • Πιπέρι: Το Πιπέρι είναι στο κέντρο της Νάουσας. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και είναι μια απο τις πιο ήρεμες παραλίες.

  • Κριός: Αυτή η παραλία βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της Πάρου. Στον Κριό υπάρχει και οργανωμένο κάμπινγκ, για όσους το αγαπούν.

  • Καμίνια: Τα Καμίνια βρίσκονται στο βόρειο άκρο του κόλπου της Παροικιάς. Είναι οργανωμένη παραλία και έχει θέα την πρωτεύουσα της Πάρου. Παράλληλα είναι μια από τις ελάχιστες παραλίες στην Πάρο, που δεν έχει κύματα. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο στα υπέροχα νερά της.

Δείτε εδώ τα πακέτα μας για Πάρο

Ταξίδι στην Πάρο, μόνο μ’ ένα κλικ

Διακοπές στην Πάρο

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube για να βλέπετε πρώτοι τα νέα μας!

Πάρος

Post Discussion

Be the first to comment “Ένα νησί για δραστηριότητες και διασκέδαση.”

✆ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ!