Γιατι να επιλέξεις Διακοπές στην Πάρο

Γιατι να επιλέξεις Διακοπές στην Πάρο

Γιατι να επιλέξεις Διακοπές στην Πάρο

Καταμεσής των Κυκλάδων ακτινοβολεί η Πάρος, η οποία περιμένει εσένα, τον ενθουσιώδη επισκέπτη να ψάξει τις γωνιές της και να «φέρεις» στο φως τις σπάνιες ομορφιές της. Η Πάρος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων, συναγωνιζόμενη τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Οι διακοπές στην Πάρο, θα σου μείνουν αξέχαστες για πολλούς λόγους.

Γιατί διακοπές στην Πάρο όμως; Αρχικά διαθέτει 30 παραλίες με ατέλειωτες ποικιλίες. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές της αποστάσεις: από την παραλία στο κέντρο της διασκέδασης, στο λιμάνι, στην άλλη παραλία. Και ας μην ξεχνάμε ότι τα πάντα στην Πάρο είναι φθηνά: το ΚΤΕΛ, οι παραλίες, τα ψώνια, το φαγητό. Ενώ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο γίνεται άντρο των νεαρών τουριστών, τον Αύγουστο είναι ιδανική για οικογενειακές διακοπές. Μεγάλο μέρος της τουριστικής κίνησης συγκεντρώνουν οι δύο μεγαλύτεροι οικισμοί, η Παροικιά και η Νάουσα, που φημίζονται για την έντονη νυχτερινή ζωή τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υστερούν σε ομορφιά και τα παραθαλάσσια χωριά της με τις αμμώδεις παραλίες τους.

Γιατι να επιλέξεις Διακοπές στην Πάρο

Πρόκειται για ένα νησί που έχει κάτι για τον καθέναν. Το πανέμορφο κυκλαδονήσι διατηρεί τη γοητεία του στο πέρασμα του χρόνου, καθώς φαίνεται να συνδυάζει σε αρμονικές αναλογίες φυσική ομορφιά, αυθεντικές εμπειρίες, night life, γαστρονομία, δραστηριότητες, αρχαιολογικούς χώρους, ακόμα και «ορεινά», μεσόγεια χωριά. Διακοπές στην Πάρο σημαίνει συμμετοχή και των πέντε αισθήσεων σου. Ακούς τον ήχο στα στενά καλντερίμια των χωριών, μυρίζεις το θαλασσινό ιώδιο από τις καταγάλανες παραλίες της και να γεύεσαι το Παριανό φαγητό στις οικογενειακές ταβέρνες και εστιατόρια του νησιού που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σου. Απολαμβάνεις ήρεμες αλλά και έντονες ημέρες και νύχτες στην Πάρο. Χαλαρώνεις και αφήνεσαι στο χάδι του ήλιου, του αέρα, της θάλασσας και της άμμου. Αγγίζεις και νιώθεις την ενέργεια αυτού του νησιού. Η Παριανή φιλοξενία είναι ξακουστή και σε καλεί να γευτείς τον ήλιο, την θάλασσα και την χαλάρωση.

Απόρροια των παραπάνω είναι το γεγονός ότι η Πάρος γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη και βρίσκεται πρώτη στις επιλογές όχι μόνο των Ελλήνων τουριστών, αλλά και των ξένων. Αποτελεί ορμητήριο για όσους θέλουν να έχουν στις εμπειρίες τους μια αληθινή δόση από Κυκλάδες, μια έντονη γεύση Αιγαίου. Κατέχοντας στρατηγική θέση στο κέντρο του Αιγαίου Πελάγους η Πάρος είναι το ιδανικό νησί για να εξερευνήσει κανείς την ελληνική πολυνησία.

Γιατι να επιλέξεις Διακοπές στην Πάρο

Πρόκειται για ένα καρμικό ραντεβού. Έχει πολλές και υπέροχες παραλίες, φοβερό φαγητό, τέλειες βραδινές βόλτες στη Νάουσα και το πιο βασικό: δε βαριέσαι τίποτα σε αυτό το νησί. Είναι προορισμός για δύο, για έναν, για τρείς ή δεκαπέντε και όλοι οι καλοί πάντα χωράνε εδώ. Δεν έχει τουπέ, δεν είναι δήθεν, είναι απελευθερωμένη, ακομπλεξάριστη, αυθεντική και επειδή ακριβώς είναι χορτάτη, σου τα δίνει όλα απλόχερα.

Οι διακοπές στην Πάρο σε κάνουν πιο όμορφο γιατί θα γυρίσεις γεμάτος εμπειρίες, όρεξη και με εκείνη την νοσταλγία που θα σε βάλει σε πειρασμό να κανονίσεις από τώρα την επόμενη επίσκεψη σου στο μαγικό νησί των Κυκλάδων. Το ελληνικό καλοκαίρι δεν γίνεται να μην συμπεριλαμβάνει την Πάρο. Εμπιστεύσου μας λοιπόν και μην στερείς από τον εαυτό σου την ευκαιρία να περάσει υπέροχα και να πάρει λίγη από την λάμψη της. Καλές διακοπές και καλή απόδραση…

Δες τα πακέτα μας στην Πάρο.

Tags:,

Post Discussion

Be the first to comment “Γιατι να επιλέξεις Διακοπές στην Πάρο”